Szakács
Kedves Kollegák!
Fogadjátok szeretettel a mellékelt feladatlap szerkesztő segédletet.
Tudom, hogy a példák a szakács szakmához kötődnek, de hiszem azt, hogy a többi szakma képviselői is haszonnal fogják tudni felhasználni. Aki szívesen készít adaptációt, vagy akinek kedve van kiegészítéseket készíteni, kérem küldje el nekem, és én a megfelelő szerkesztés után azt is jó szívvel fogom közzé tenni.
A két hőtartományról írt gondolatsorommal is a mindennapi munkátokat szándékozom támogatni.
A tankönyv átdolgozása során fontosnak tartok néhány olyan ismerettartalmat is beletenni a tartalomba, amely a jobb képességű tanulók szintjéhez igazítva, elmélyültebb szakma alapozást támogat. Ezt szolgálja ez a kis tanulók nyelvezetéhez igazított anyag is.
Szeretettel üdvözöl mindenkit:
Zsolnay Gábor