2018 VSZOE összejövetel. Az MKIK-t Vörös-Gubicza Zsanett képviseli

2018.05.20 21:23

Kedves Tagtársak!

A 2017/18-as tanév zárásaként szeretettel látunk benneteket éves találkozónkon.  Első vendégünk Vörös-Gubicza Zsanett az MKIK új Oktatási és Képzési Igazgatója, aki a szakmunkásképzés jövőjéről fog beszélni. Többen jeleztétek, hogy szeretnétek kérdezni az Igazgató asszonytól, ami természetesen lehetséges lesz. Megbeszéltük vele, hogy kérdéseinket előre megadjuk neki, így a felkészülését az adott témában megkönnyítjük.

Arra kérünk benneteket, hogy akinek bármilyen kérdése van az Igazgató asszonyhoz, az írásban juttassa el hozzánk, a vszoe2014@gmail.com – és zsolnayg@gmail.com   címére. Természetesen a helyszínen megfogalmazódott kérdésekre is válaszolni fog.

Mivel ez a téma mindenkit érint, ezért kérünk benneteket, hogy mutassátok meg ezt az e-mailt az iskolátok igazgatóinak, gyakorlati oktatásvezetőinek, és kivételesen őket is várjuk szeretettel, attól függetlenül, hogy nem tagjai az egyesületünknek. Csak annyit kell tenniük, hogy előzetesen jelzik a VSZOE e-mail címére részvételi szándékukat.

Szokás szerint Tőletek is várjuk a részvételi szándék mielőbbi megerősítését, hisz étellel-itallal készülünk a fogadásotokra, és a Dobos C. József Iskolában sem mindegy, hogy melyik termet készítjük elő.

A jelentkezéseket legkésőbb június 15-ig küldjétek el! Részletes program a zárt felületen!

Bp. 2018.05.20

Köszönettel, Vezetőség