Közgyűlés 2017 meghívó

2017.10.12 21:30

Tisztelt Egyesületi Tagok!

Kedves Kollegák!

Szinte hihetetlen, de tény, hogy kiléptünk a „bölcsődés időszakunkból”. Novemberben leszünk három évesek. Ezzel az alapszabályunk értelmében az Egyesületet életre hívó elnökség mandátuma lejár. Így közgyűlésűnk egyúttal választmányi gyűléssé kell, hogy alakuljon. Ez a tény különösen fontossá teszi, hogy minél többen megjelenjetek november 11-kén szombaton. A helyszín a Huba utcai Dobos C. József Iskola lesz. Kezdés: 10 órakor.

Annak érdekében, hogy megfelelően tudjunk technikailag felkészülni, kérek mindenkit, legkésőbb november 5-ke éjfélig jelezze jöveteli szándékát. Technikai okokból az én címemre (zsolnayg@gmail.com).

Az alapszabályunk értelmében a következő elnökség mandátuma 5 évre fog szólni. Bármely tagunk tagja lehet a három fős elnökségnek, amely az elnököt tagjai közül maga választja meg. Ha valaki jelölni szeretné magát, vagy valamelyik tagtársunkat, az kérjük a jelzett időpontig írja meg szándékát. A jelöltek lehetőséget fognak kapni arra, hogy a közgyűlésen elmondják elképzeléseiket. A választáson csak az vehet részt, aki az idei évre érvényes tagsággal rendelkezik.

A közgyűlés arra is lehetőséget fog teremteni, hogy új tagok kerüljenek felvételre, illetve aki jónak látja, befizethesse a 2018 évi – az elnökség szándéka szerint változatlan összegű – tagdíját. Lehetőség lesz arra, hogy aki az előző ciklusban a tagdíját átutalással fizette, átvegye az erről kiállított és még át nem vett számlát.

Rövidesen megküldjük a közgyűlés programját is, amely még egyeztetések, visszajelzések miatt nem végleges. A tervek szerint a programot legkésőbb 15,30 kor zárjuk.

Budapest, 2017. október 12.

 

 Mindenkit tisztelettel köszönt:  Zsolnay Gábor

 VSZOE elnök