Pannon Gasztronómiai Akadémia képzések

2019.06.15 21:07

Kedves Tagtársak!

 
A Pannon Gasztronómiai Akadémia havonta két alkalommal rendezi meg a workshopját - továbbképzését a budaörsi Metro vevőakadémiájának konyháján. A továbbképzés az Akadémia tagjainak szól, és még nekik is fizetniük kell érte. Ebben az évben nagy hírű éttermek mutatkoznak be, általában az éttermek tulajdonosai beszélgetnek Bíró Lajossal a szakmai kérdésekről, emellett a bemutatkozó étterem séfjei csodálatos menüsorokat főznek le, amit a meghívott vendégekkel együtt lehet kóstolni, illetve testközelből figyelni a főzés folyamatát. 
 
Kaptam egy lehetőséget Csapody Balázs úrtól, az Akadémia elnökétől, hogy az összes ez évi bemutatkozó főzésre delegálhatok alkalmanként 12 fő tanulót-szakoktatót vegyesen, méghozzá teljesen ingyenesen!
Mellékelten küldöm Nektek a következő, október 28-i programot, és az összesített ez évi programot, hogy tudjatok rá készülni, meg tudjátok szervezni a jelentkezéseket.
 
Mivel a létszám korlátozott, ezért a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudom figyelembe venni. 
Lehet előre jelentkezni az összes programra, csak arra figyeljetek, hogy aki jelentkezik, az mindenképpen töltse ki a heyét, mert egy ilyen bemutatóért másoknak 10.000 -ft-ot kell fizetni, tehát ne maradjon kihasználatlan hely. Egyenlőre egy iskolából 1 fő oktató , és 1 fő tanuló jelentkezését várjuk, ha nem telik be így az alkalom, akkor majd írok még egy levelet.
 
Magam már jó néhány alkalmon részt vettem, nagyon sokat tanultam-tanulok minden alkalommal, jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek!
 
Üdvözlettel: Tóth Gábor
 
Az említett programterv egész évre a zárt felületben található!
üdv.: Kiss Rita