Szakács képzés

2022.11.17 20:14

Tisztelt kollégák!

Tájékoztatunk benneteket, hogy a VSZOE szakács szekciója szervezésében 2016.01.23.-án szombaton 10.00 órai kezdettel tanácskozást tartunk a szakács oktatás aktuális kérdésiéiről, a budapesti Dobos C József Vendéglátóipari Szakiskolában.

Szeretettel várunk minden kedves egyesületi tagot és minden érdeklődő kollegát. A helyszínen lehetőség lesz a belépésre és a 2016 évi tagdíj megfizetésére is. (Az éves tagdíj változatlanul 6 000 Ft.).

A technikai előkészületek érdekében mindenkit arra kérünk, hogy részvételi szándékát legkésőbb január 15-éig jelezze Molnár György szekció vezetőnek a:   molnar.dobosvsz@gmail.com e-mail címre, Tel: 06305791803

Tervezett napirendi pontok:

  • A rendezvény megnyitása, és a napirendi pontok ismertetése.
  • Beszámoló az egyesület helyzetéről és az elvégzett, valamint az aktuális feladatokról. előadó: Zsolnay Gábor VSZOE elnök
  • Tájékoztató a szakács szakképzésben az SZVK és központi program a 2016-2017-es tanévtől várható főbb változásairól
  • Meghívott vendég előadása a XXI. századi gasztronómiai trendekről, irányzatokról, divatról (Az előadó személyéről időben tájékoztatást fogunk adni.)
  • Szünet
  • Szakmai vitafórum Molnár György vezetésével az alábbi és az általatok előzetesen javasolt további témakörökben:
    • Észrevételek és ajánlások a tankönyv tartalmával kapcsolatban (Ki mit tart feleslegesnek és ki mit hiányol a tankönyvből?)
    • Miután a tankönyvnek a központi programmal összhangban kell lennie ezért a szűkös mozgáséren túl ki milyen egyéb tananyagfejlesztést lát szükségesnek?
    • Milyen lépéseket és tartalmi kereteket látunk szükségesnek egy országosan egységes vizsgatartalom vagy kerettartalom ajánlás létrehozására.  Vagy egyáltalán mit szóltok ehhez a témához.

Ahhoz, hogy megfelelően elő tudjunk készülni és a vitafórum ne válják parttalanná, kérünk mindenkit, hogy a felvetett témakörökben vagy a további kérdéseiket felvetéseiket írják meg nekem a fent megadott e-mail címre.

Várjuk a jelentkezéseket és a reméljük, hogy minél nagyobb létszámban fogunk találkozni.

Köszönt mindenkit

Molnár György

Szeretettel meghívunk benneteket :

2015 július 8-ára (szerda) 10 órára

a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumba

1036 Budapest, Korona tér 1.

(Az Árpád híd budai hídfőjénél)

Idei évben megrendezett taggyűlésünkre!