Taggyűlés 2021 - Összefoglaló

2021.07.05 20:24

2021 Taggyűlés

 
Az a megtiszteltetés érte egyesületünket,hogy éves taggyűlésünk vendéglátója  a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskolája és Kollégiuma volt.
Az iskola és egyesület közötti több évtizedre visszanyúló kitűnő kapcsolat van, mely Illés Lajos tanár úrnak és feleségének, Illésné Liska Teréz tanárnőnek köszönhető. A szakmai előadásokon és vitákon túl átadásra kerültek az elmaradt tavalyi, illetve az idei kitüntetések is. Mondovics József mesterszakács és mestercukrász kollégánk a Kiváló Vendéglátó Szakmai Oktató díjat nyerte el. Szívből gratulálunk neki!
A rangos eseményre a finom ételek és sütemények mellett gyönyörű kiállításokkal, könyvbemutatóval, kézimunka-bemutatóval, díszasztallal és zöldségfaragással is készültünk.
Az aznapi ételek elkészítésében Liptai Zoltán olimpikon szakács, volt tanítvány és Maráczi Marcell jelenlegi tanítvány segítették Mondovics tanár úr munkáját. A süteményeket és a tányérdesszerteket Bognárné Varjú Mónika tanárnő készítette. A vendégfogadást és a felszolgálást Dora Roland tanár úr és Tóth Antal végzett pincér tanuló végezték. A Fehér Károlyné Jolika műhímző iparművész gyönyörű díszmunkáiból valamint Liptai Zoltán könyveiből, díjaiból és világszínvonalú zöldségfaragásaiból összeállított kiállítások valamennyi résztvevő ámulatát és tetszését elnyerték.
A szervezők mindenre gondoltak, hisz a konferencia lezárásaként a Csipkeház valamennyi kiállítását megtekinthették a résztvevők.
Köszönjük a Kiskunhalasi SzC, a Csipkeház, valamint a projekt megvalósításában résztvevő valamennyi személy segítségét!